perjantai 15. tammikuuta 2016

Virkattu kukka viiri

Mulla pitaa aina olla joku projekti mita naperrella iltaisin tv:ta katsellessa tai kun muuten on luppoaikaa. Mitaan suurta ja monimutkaista en yleensa edes aloita koska sen loppuun tekemeninen on erittainkin epatodennakoista. 

Nyt olen muutaman paivan napertanyt tallaisia virkattuja kukkia(?). Naa on todella simppeleita ja nopea tekoisia. Ohjeen loysin jostain pinterestista mutta esim. taalla loytyy suomeksi jos ei sielta halua lahtea kahlaamaan ohjetta.


Varit valkkasin ihan umpimahkaan jostain jamalangoista ja tein naita ilman sen kummempaa suunnitelmaa mihin ne kayttaisin. En ajatellut yhtaan aloittaessa etta toi vihrea on melko tasmalleen sama vari kun meidan keittion kaapeissa. (Tiedan, en minakaan valitsisi kyseista varia keittiooni vapaaehtoisesti.)

Niinpa ajattelinkin tehda kukista viirin keittioon.


Eilen sitten aloin mallailla "valmista" ikkunan eteen ja niinhan se oli sitten liian lyhyt.
Muutama kukka tarvitsee viela vasata.


Mutta koska olen tallanen hatahousu niin tulin esittelemaan tata jo nyt. 

Viikonloppu on taas ovella ja ei voi kun ihmetella mihin naa viikot katoaa. Kivaahan se on etta on taas viikonloppu mutta tuntuu silta kun se ois vasta ollut. 

Ai niin me saatiin viimein tilattua sohva. Kannatti odottaa muutama paiva silla sama sohva mita me ollaan jo tovi suunniteltu ostavamme loyty yhdelta firmalta puoleen hintaan siita mtita oltais maksettu muualla. Myonnetaan etta ostetaan ehka vahan sika sakissa nakematta sohvaa livena mutta sormet ristissa odotetaan etta se ois silti hyva. Otettiin myos vahan riski varin suhteen mutta ajattelin etta ehka lasten kanssa tummempi vari on sittenkin parempi kun se vaalea. Muutaman viikon paasta toivottavasti esittelen millanen sika sielta jakeluautosta hyppaa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti