maanantai 16. marraskuuta 2015

Elizabeth Ardenin tuoksukynttilat

Viime aikaiset postaukset on ollu lahinna paivityksia arjesta joten on jo aika siirtya muihinkin aiheisiin. Ja yhteen mun rakkaimmista. Ostoksiin.
Taalla shoppailun luvatussa maassa on joskus vaikea pitaa kukkaron nyorit kiinni. Mutta oon omasta mielestani selvinny oikeen mallikkaasti. Niiden muutamien pakollisten vaateostoksien lisaksi en oo monta kertaan sortunut. Meilla on jossain tuolla atlantilla kontillinen tavaraa tulossa ja nyt ollaan kalustetussa asunnossa joten mitaan ei valttamatta tarvita.
Mutta koska omaan kotiin muuttaminen jo haamottaa ensi kuussa en voinut vastustaa ostamasta muutamaa tuoksukynttilaa. Ei siis mitaan radikaalia, suurta ja kallista, vaan tuoksukynttiloita.


Naa Elizabeth Ardenin kynttilat oli musta todella tyylikkaita mutta lopullisen ostopaatoksen tein toki tuoksujen perusteella. Tarjolla oli kolme erilaista tuoksua ja koska en osannut valita niin paatin ottaa kaikki kolme.

Ensimmaisena mun huomion kiinnitti tama, sauna warmth. En olis muuten varmaan edes huomannut naita ilman tuota sauna sanaa. Tuoksu ei sinallaan muistuta saunaa mutta joku tassa tuoksussa on joka saa mielen palaamaan sinne koti suomeen. Ja suomalaisen kaliforniassa on otettava sauna sellaisessa muodossa minka se saa. Vaikka sitten lasipurkissa.


Taa toinen on nimeltaan fireside retreat. Taa on ehka mun lemppari ja sopii kylmiin talvi-iltoihin taydellisesti. Taa tuoksuu meinaan ihan jollekkin vuoristomokin takalle. Ja itse asiassa taa tuoksu oli yhdessa talossa mita kaytiin katsomassa. Talo oli kaunis ja kauniisti sisustettu ja talon omistaja mita mukavin. Meille valitettavasti liian kallis joten saan vaan tyytya nauttimaan samasta tuoksusta.


Viimeinen tuoksu on ihan eri maata kun kaksi edellista. Grapefruit ginger. Todella sitrusmainen ja pirtsakka. Ehka sopivampi kesaan kun tahan vuodenaikaan joten jaa odottelemaan kayttoa.


Sellaisia ostoksia.


Mika on sun suosikki tuoksu tahan vuodenaikaan?



1 kommentti:

  1. Kahlasin sun blogia läpi, kiva lukea teidänkin perheen elämästä täällä Kaliforniassa!
    Ja tähän postaukseen liittyen, yks mun lempparituoksuista on just leikatun nurmikon tuoksu. Ja aika mahtavaa, että täällä se tuoksuu näin marraskuussakin! :)

    VastaaPoista