perjantai 13. marraskuuta 2015

Sita tavallista

Tietenkin juuri kun aloin taas paasta paivittamisen makuun niin meilla katkesi netti. Toisaalta se oli hyvakin koska mulle on Englannissa asuessa kehittynyt jarkyttava nettiriippuvuus. Facebook, Pinterest, Instagram, Google.. nain niinkun muutaman mainitakseni. Naita ma plaraan paivat pitkat. Ja ma googlaan aina kaiken. Ihan. Kaiken. Joten pieni tauko teki ihan hyvaa. (Paasinpahan candy crashissa taas muutaman tason eteenpain..)

Mita muuta taalla on silla aikaa tapahtunut? No vanhempi lapsi aloitti siis koulun. Ja han viihtyy siella todella hyvin. On yhta hymya aina kun haen hanet koulusta. Ystaviakin on jo loytynyt eika kertaakaan ole tarvinnut pakottaa kouluun. Taa on suuri muutos siihen miten koulu alkoi Englannissa. Ma olen niin onnellinen etta saatiin poika tohon kouluun. Worth every penny!

Pari viikkoa sitten myos juhlittiin halloweenia. Meille ensimmainen laatuaan. Karkkia tuli ja taas ollaan yhta kokemusta rikkaampia.




Muuten ollaan vaan eletty tavallista arkea. Kouluun viemisia ja hakemisia, kaupassa kayntia, poikien riitojen selvittelya, lelujen keraamista... Sita ihan tavallista. Niin ja ollaan etsitty uutta kotia tietenkin. Vajaa kymmenen ollaan kayty lapi ja yhdessa nyt kayty kahdesti. Siita meille todennakoisesti tulee uusi koti.

Nyt viela pyykkivuoren kimppuun ennen viikonlopun alkua. Rentouttavaa viikonloppua ruudun toiselle puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti