tiistai 24. marraskuuta 2015

Meidan koti osa 1

Vaikka nykyinen residenssimme onkin vaan valiaikainen niin ajattelin silti valayttaa teille meidan tan hetkista asumusta. Taa tulee kahdessa osassa siita syysta etta vaikka meilla taalla juurikaan tavaraa ole niin on taysin mahdotonta pitaa seka alakertaa etta ylakertaa siistina. Mutta sen pidemmitta puheitta tervetuloa meille.

Me ei juurikaan kuljeta etuoven kautta silla suurimmaksi osaksi liikutaan autolla joten kuljetaan autotallin kautta.


Etuoven viereisesta portista paasee myos meidan "pihalle."


Kun ulko-oven avaa on vastassa rappuset ylakertaan.


Vasemmalla on pieni kaappi missa sailytettaan moppeja ja imuria ja pihan istuimien pehmusteita ja pieni hyllykko seka autotalli. (Toinen autoista on talon omistajan.)


Autotallista tullessa nakyma on tallainen. Kohti olohuonetta, keittiota ja ruokailutilaa


Alakerran WC on siina valissa


Olohuone ja ruokailutila. Taman poydan aaressa me ei syoda koskaan. Ihan vaan siita syysta etta tuolit on valkoiset ja meilla on kaksi lasta. Tuskin tarvinnee sen kummemmin selitella :)




Keittiossa on ihanasti tilaa. Ja mika tarkeinta, koko tama tila on todella avointa joten voin hyvin haarailla keittiossa ja naen aina mita pojat puuhaa.




Keittion vieressa on myos ruokatila ja me ollaan kaytetty ainoastaan tata.


Tama murheen kryyni eli amerikkalaisten rakastama kaasuliesi meinas aiheuttaa mulle harmaita hiuksia heti alkuunsa. Meni ainakin yksi pohjaan palanut jauheliha kastike ja parit riisin keitot etta paastiin yhteisymmarrykseen. Nyt me ollaan jo ihan valeissa.


Keittiosta ja olohuoneesta paasee meidan "suuren suurelle" takapihalle. Pihan koko nyt ei juurikaan harmita silla ulkoilut voi hoitaa myos kodin ulkopuolella.


Takapiha kiertaa tata taloa. Alkaa tuosta keittion vieresta ja paattyy sinne etuoven portille.



Meilla meni ehka kaks viikkoa ennenkun tajuttiin etta pihallahan on sitruunapuu




Myos talta puolelta paasee ulos


Ja sitten ollaankin jo taas etuovella



Kiva kun kavit!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti