sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Viikonloppua kuvina

Taas on yks viikonloppu kohta takana ja ajattelin vilauttaa teille meijan viikonlopun tekemisia. Taa viikonloppu meni taas yhdessa hujauksessa. Ollaan oltu aika paljon liikenteessa. Vaikka toisaalta aina sunnuntaisin tuntuu silta vaikkei olis mitaan tehny.

Perjantaina me suunnattiin suoraan koulusta rannalle ja puistoon. Taa on yks niista harvoista paikoista joissa pojat ei roiku mussa vaan touhuaa omiaan. Saa siis aitikin hetken levahtaa. Ja mikas siina on istuskellessa kun maisemat on mita mahtavimmat. 




Lauantai aamu meilla alko siivoomisella. Tosin kovin siistia ei meilla tullut koska homma oli lahinna moppisotaa. Mutta mika tarkeinta ma sain rauhassa paistaa aamupalaks banaanilettuja.


Meidat oli kutsuttu lauantaina miehen kollegan tyton synttareille jonne mentiin melkeen suoraan jaakiekkotreeneista. Hyvin loyty virtaa viela hula hulata tunnin luistelun jalkeen.



Mulla oli koko lauantain ihan veto pois. Join perjantaina lasin viinia ja sankyyn mennessa ei sitten vasyttanytkaan ja paadyin juttelemaan facebookissa slovakialaisen ystavani kanssa puoli kahteen asti aamulla. Koskahan sita oppii ettei nain vanhana enaa jaksa valvoa. Viime yona sitten otin takasin ja nukuin lahes 12 tuntia. Teki hyvaa. Tanaan on ollut taas ihan normaali olo. 

Talta paivalta ei oo yhtaan kuvaa. Ollaan taas oltu lennossa koko paiva eika kameraa mukana. 
Ens viikolla oon poikien kanssa kolmistaan kun mies lahtee tyomatkalle. Ma en yhtaan tykkaa kun se joutuu reissaamaan, Varsinkaan kun viime aikoina on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista mutta minkas teet. Nyt ma lahden valmistelemaan ruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti