maanantai 2. helmikuuta 2015

Mita kuuluu lomalle

Viikko "lomailua" takana ja viela muutama edessa. Heittomerkit siita syysta etta ei taa ihan 100% lomailulta tunnu kun mies on paivat toissa ja mun pitaa pitaa pojat aktiivisina. Ja siina jos jossain on hommaa ihan riittamiin. Tassa lahistolla ei ihan alyttomasti oo tekemista muuta kun hotellin uima-allas ja muutaman minuutin ajomatkan paassa on ranta. Toi isompi vois viettaa kummassa tahansa kokonaisen paivan mutta toi pienempi on vahan ongelmallisempi. Rannalla se tykkaa kylla olla mutta kyllastyy ehka tunnin jalkeen. Ja altaassa kylla viihtyis mutta kun taalla on vahan viilea niin ei kovin kauaa pysty sen kanssa olla ennenkun alkaa jo huulet sinertaa. Se sai jo kamalan nuhan kun oltiin liian pitkaan siella.
Eli pienta keplottelua taa on etta saadaan paivat kulumaan.

Viikonloppuna kaytiin vahan shoppailemassa. Mina en tosin loytanyt itselleni mitaan. Tai no loysin maailman hienoimmat juoksuhousut. Mutta $99 hinta ois kirpassu liikaa. Plus mun mies alko nauraa kun naki ne ja kysy etta oonko tosissani. Harmi etten ottanu kuvaa. Oisitte saanu kertoa teijan mielipiteen.



Eilen kotimatkalla piipahdettiin rannalla syomassa valipalaa ja pojat sai kuluttaa ylimaaraset energiat juoksentelemalla rantahiekassa.


Illalla viela piipahdettiin viela miehen tyokaverilla katsomassa hetki super bowlia. Ihan kompakti viikonloppu siis. Nyt taas takaisin "arjessa."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti