tiistai 10. helmikuuta 2015

Lomalainen taalla taas

Ma voisin jokapaiva postailla taalta ja tayttaa blogin rantakuvilla mutta se kavis ehka tylsaks. Niinku ma jo aikasemmin kerroin niin mies on ollu toissa ja me muut on lomailtu eika siks olla tehty mitaan maata mullistavaa viela. Miehen toitten piti loppua jo perjantaina mutta sitten se joutukin viela hommiin eilen ja tanaan. Mutta tanaan onneks silla on vaan muutama palaveri ja sitten me ollaan koko perhe ihan lomalla.

Viikonloppuna liityttiin hetkeks miehen tyokavereitten seuraan ja ajettiin vuorien lapi maistelemaan viineja. Minahan en viineista juurikaan mitaan ymmarra. Paitsi sen etta niita on punaista ja valkosta. Ja sitten sita vaaleepunasta mista ma en tykkaa. Niin ja tietty hyvaa viinia ja pahaa viinia. Etta talla ammattitaidolla mentiin. Mutta koska ulkona sato niin ei viittitty jaada sisallekkaan kokkimaan.



Naita viiniaviljemiahan taalla on pilvin pimein. Ja sitten niita saa kayda maistelemassa vahintaan yhta monessa paikassa. Ja osa niista oli aika huppeella paikalla. Voin vaan kuvitella milta taalla nayttas kesalla.


Mitaan ei ostettu kotiin koska A) meijan tuurilla se pullo ei saily ehjana kotiin asti ja B) en maksa viinipullosta maltaita.
Mutta oon tyytvainen etta lahdettiin tanne koska nakymat ajomatkalla oli melko mahtavat. Vaikka satokin alkuun vetta. Meilla oli pieni jannitys paluumatkalla kun aurinko oli jo laskenu eli oli pimeeta ja jotenki pilvet oli niin alhaalla etta nakyvyys oli aika pitkalti 0. Hiljakseltaan sita sitten koroltetiin muitten autojen mukana mutkaisella tiella. Kuvia kaytiin sitten napsimassa seuraavana paivana.




Ehka Hollannin tasasen tylsan latteella maalla elaminen teki tehtavansa ja en meinaa saada tarpeekseni noitten vuorien tuijottelusta. Tykkaan niista melkeen enemman kun rantamaisemasta. Tai no ei ehka. Suunnilleen saman verran.
Jos toi meijan pienin ei olis ihan noin pieni niin oisin halunnu poikien kanssa lahtee tonne vuorille paivaks patikoimaan. Mutta 1-vuotias tuskin olis viela ihan yhteistyohalunen joten jatin suosiolla valiin. Ehka joskus sitten.

Nyt aamupalalle lompsis.

(Ma kokeilin tahan postauskseen vahan suurempia kuvia. Haluisitko kertoa oman mielipiteesi onko parempi? Huonompi? Vai pitasko olla ne kaikista suurimmat kuvat? Kerro kerro. Mielipiteesi ois tarkea)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti