maanantai 1. syyskuuta 2014

Kirjastossa

Ma sain vihdoin hommattua itselleni kirjastokortin. Etta raksia seinaan. Ma nyt ihan tosissani yritan ees vahan kotiutua tanne ja se etta voi kayda kirjastossa niin on kotiutumista jos mika. 
Hollannissahan kirjastokortti makso suolaset 35 euroa eika siella nyt loppujen lopuks tullu kauheesti kaytya. Taalla niinku muuallakin normaalimaailmassa kortti oli ilmanen.
Ja ma toivon etta se vahan estaa tota kirjojen ostamista kotiin.

Pojallakin on oma kortti. Se sai sen itseasiassa ennenku mina. Ne sai ne koulun kautta just ennen lomaa. Ja silla piti kayda lainaamassa kesan laksykirja. Mutta kuinkas ollakkaan meilla oli se suomalaisena versiona. Tassa vaiheessa lomaa kun koulu on jo ovella ma huokasen niin helpotuksesta etta meilla oli se jo ennestaan silla ma en oo loytany kyseista kirjaa mistaan.

Mutta enihau. Ma kaytiin sitte pojan kanssa lauantaina tossa meijan lahikirjastossa. Se on siis melkeen tossa nurkan takana sellanen pieni "kylakirjasto."



Ja siis sita meijan hakemaa kirjaa ei loytyny mutta poika valkkas muuta.
Ma en saanu katella mitaan ku meilla oli kuulemma kiire.


Postimies patet siis kainaloon ja kotia kohti.
Musta oli ihanaa etta kirjoissa oli noi leimasysteemit takana etta koska pitaa palauttaa.
Niinku joskus ennen vanhaan.


Varmaan ison kirkon kirjastossa on ihan paivitetyt systeemit mutta tassa meilla nain.

Meilla ollaan taas poikien kanssa taa viikko keskenaan. Meinas alkaa otsasuonta pikkasen kiristaa ku mies aika viimetinkaan ilmotti. Mutta minkas teet. Nyt se lentelee jossainpain aasiaa kohti Hong Kongia. 
Ma sain just paivan sotkut ja lasten rojut vahan kasaan ja nyt meinasin vilkasta etta onko se uus Iholla sarja mistaan kotosin.
Meinaako muut seurata sita?
Ottaisin seuraks palan suklaata mutta paatin yritan olla tan kuukauden ilman nameja. Ja muita herkkuja. Sipsit mukaan lukien. Saas nahda...

2 kommenttia:

  1. Kirjastokortti on kyllä loistava keksintö! Mä katsoin eilen sitä iholla-sarjaa. Ja pariin otteeseen vetistelinkin. Osui siis muhun jollain tasolla :)

    VastaaPoista
  2. Ma en ees tajunnu miten paljon ma kaipasin kirjastossa kayntia:)

    VastaaPoista