maanantai 7. lokakuuta 2013

Mun paras ystava

Rakastan kaikenlaisia insiroivia ja kauniita sanontoja ja lausahduksia.
Nyt kun kaikenlaiset tekstitaulut ja tarrat viela ovat muotia sisustuksessa niin niita on tullut haalittua omaankin kotiin ja ripoteltu sinne tanne.
Joskus on kuitenkin kaynyt niin etta hinta ja oma kukkaro eivat oikeen puhu samaa kielta vaikka kuinka tykkaisin. Silloin pitaa yrittaa itse.
 
 
Nain esimerkiksi joskus alkukesasta kun nain ihanan taulun kauniilla tekstilla kaupassa mutten taipunut maksamaan pyydettya 39€. Jep, pihi on mun toinen nimi.
Joten hetken ideaa paassa pyoriteltyani syntyi oma versioni
 
Miks ma nyt vasta huomaan ettei kirjaimet ole suorassa??
 
Maalasin ihan tavalliselle canvakselle (?) halutulla varilla ja leikkasin kirjaimet silhouetella ja liimasin yksitellen taululle.
Tykkasin kovasti mutta nyt olen miettinyt etta oisko tuo kuitenkin vahan liian "raikea" meijan makkariin... Saatan ottaa sen viela uudelleen tuunaukseen kunhan saan tasta muita projekteja alta.
 
Tanaan on raskauden saralla viikkoja taynna tasan 33. Pikkuhiljaa aletaan valmistautua pikkusen tuloon. Esikoinen syntyi viikoilla 35+6 joten oletan taman seuraavankin pollahtavan vahan etuajassa.
Mutta paiva kerrallaan mennaan. 

2 kommenttia:

  1. niin kiva idea!!!

    Mun piti jo aiemmin kommentoida sitä äitiyspakkauspostausta! ihan huikea keksintö! Laittaa nyt olutta äipälle :D Ei täällä jäykkis suomessa vaan tollasta oo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kylla varmasti nostais halyn jos joku menis edes ehdottaa olutta aitiyspakkaukseen.

      Poista