tiistai 8. lokakuuta 2013

Ei ainakaan nahkahousuja

Kello on suunnilleen kolme ja ma oon yksin kotona. Harvinaista herkkua.
Oon tehny lyhennettya paivaa toissa jo jonkin aikaa mutta yleensa kayn sitten hakemassa pojan koulusta kahelta ja on paasty vaha viettaa kaksin aikaa. Mutta nyt jostain syysta se haluaakin olla pitkaa paivaa ja mullehan se kay. Tuntuu aina lasten kanssa etta teet niin tai nain niin koskaan ei oo hyva. Aiemmin se valitteli kun hanella ei oo koskaan lyhytta paivaa ja nyt kun ois niin ei sekaan kelpaa.
Mutta laakereillaan ei tartte munkaan kotona levata. Laitan kohta ronttovaatteet paalle ja meen maalaushommiin.
 
Ennen sita ajattelin kuitenkin paivitella tanne niinkin harvinaista kun paivan asun.
Ostin sitten viikonloppuna itselleni elamani ensimmaiset nahkahousut. Ja miehen kommentti oli: siis ostin mita ja kenelle? Joten siita voi paatella ettei ne ihan varsinaisesti olleet hankintalistalla. Tai ne on vaan etupuolelta nahkaa. Eika ees oikeeta nahkaa mutta kummiskin.
Tallasessa asussa mongersin tanaan sitten toimistolla.
 
 
 
Vaikka housut on M-kokoiset niin ne on jotenkin oudon valjat. Mutta en taida jaksaa kayda vaihtamassa vaan suhautan niita itse vahan pienemmiksi. Ja todennakoisesti S-kokoiset olis liian pienet.
Tykkaan kylla ite kovasti eika 19,95€ hintakaan kirpaissut.
 
Ja puoliksi vahingossa lakkasin kynnetkin eilen sopimaan paivan asuun
 
 
Toi glitterilakka on aivan ihana mutta helvetillinen poistaa kynsista joten paadyin lakkaamaan vaan yhden kynnen kummastakin kadesta. Senkin olen huomannut pinterestia selatessa olevan muotia.
 
Eilen tein ihanaa kasvispiirakkaa joten pian tulossa taas resesptia. Vai joko ne kyllastyttaa?
 
Nyt Ylex radioon ja maalipurkin aareen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti