keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Miten korjata pätkivä nettiyhteys?

Meillä on taas enemmän ja vähemmän vaikeuksia netin kanssa. Välillä toimii, välillä ei. Useimmiten ei. Kaiken pitäisi olla kunnossa. Kone väittää että nettiyhteys toimii mutta kun ei vaan toimi.
Ja hauskinta on että miehen koneessa netti toimii lähes normaalisti mutta oma koneeni eikä iPad mene nettiin...
Kunnes sitten keksin kokeilla kaikkien korjausten äitiä: töpseli pois seinästä ja takaisin. Siis siitä modeemista vai mikä lie vehje josta se netti tulee. Eilen illalla suoritin tämän korjaus toimenpiteen ja kas kas, siitä asti netti on toiminut täysin.

Haasteen kanssa mennyt vähän niin ja näin. Toissa viikolla kun olin kipeenä, mies hoiti meillä kaupassa käynnit eikä tietenkään säästellyt kuitteja. Mutta tuskin kovasti yli budjetin mentiin. Viime viikon saldoksi laskin 103,54€. Ja tässä vaiheessa voin kai paljastaa että summa mihin yritin tähdätä oli 70€/viikko. Siihen en päässyt mutta yritys jatkuu loman jälkeen. 

Eilen tehtailin pitkästä aikaa mokkapaloja. Ja löysin vähän erilaisen ohjeen jota päätin kokeilla. Ja jos mokkapalat on normaalisti hyviä, niin näistä tuli taivaallisia. Täällä ohje jos haluatte kokeilla.

Tällä hetkellä fiilikset on pitkälti huomisessa. LOMA. 10 päivää perheen kesken. 


Pojalla vielä tänään hoitopäivä ja miehellä töitä. Minulla vielä hommaa kotona. Siivoilua ja pakkailua.
Yritän saada tänne ajastettua muutamia tekstejä. Saa nähdä onnistunko.


Vielä yksi yö ja sitten mennään!

1 kommentti: