torstai 24. marraskuuta 2011

Lomakohde

Jos kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan, meidän perhe on juuri laskeutunut Pariisin Charles De Gaulle-kentälle. Tästä jatketaan eteenpäin.  Uusille siiville atlantin ylle, kohteena Orlando Florida.Ensimmäistä kertaa mennään tällä kokoonpanolla Floridaan. Miehen kanssa käytiin kaksin Miamissa kaksi vuotta sitten. Nyt meillä on poika mukana ja se tietysti osaltaan on vaikuttanut loman suunnitteluun.
Viime vuonna oltiin melkeen samaan aikaa Californiassa ja siellä käytiin Seaworldissa ja Disneylandissa. Ja samat paikat olis tarkotus käydä läpi Orlandossa.


Poika rakastui syvästi kaikkiin mereneläviin Seaworldissa käynnin jälkeen ja niistä on nyt jauhettu pitkin vuotta. Shamusta puhutaan edelleenkin päivittäin.


Orlandon lisäksi olisi tarkoitus vähän ajella muuallakin. Mitään tarkkaa suunnitelmaa ei ole vielä mutta tarkoitus olisi ajella ainakin Daytonaan ja Savannahiin. Muistaako kukaan muu sitä monta monta vuotta sitten tullutta Savannah TV-sarjaa? Se oli silloin yksi lemppareistani ja siitä asti olen halunnut siellä käydä. Ja näinkin monen vuoden jälkeen siihen viimein tuli tilaisuus.

Luvassa siis paljon kuvia kunhan palaan.

Lomalta päivittelen kuulumisia mikäli kone sen sallii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti