torstai 5. maaliskuuta 2015

Melkein the laukku

Menneella lomamatkalla mulla oli kaks suurempaa ostostoivetta.  Rannekoru ja se uusi laukku.
Mulla on ollu mielessa yks tietty jo pitkaan mutta koskaan meilla ei oo hinta ja kukkaron nyorit ollu yhteistyossa. Oon katellu sita jo moneen kertaan useammasta nettikaupasta ja joskus jopa klikkaillu koriin asti mutta kassalla oon aina janistany.
Reissuun lahtiessakaan en kylla ajatellu etta budjetti talle uudelle laukulle on pohjaton mutta paatin etta sen on loydyttava. Olin oikeestaan avoin varin suhteen ja oikeestaan oli ihan sama oliko se jonkun merkkinen vai ei. Kunhan se vaan olis toimiva.

Kiertelin kauppoja tuloksetta melkeen koko loman ja olin jo luovuttaa mutta onni onnettomuudessa se oikee loyty sitten aika viime metreilla.



Marc by Marc Jacobs oli se mita olin havitellukkin ja nyt sen sain. Melkein the laukun tasta tekee se etta olisin mielellani ottanu vahan eri mallisen ja ehka vahan isomman. Ja... ehka mustan. Vaikka toisaalta mustia ma tunnun ostavan aina.

Mutten tosiaankaan valita. Laukku ja omistaja ovat kovin onnellisia yhdessa ja povaan meille pitkaa liittoa. Tanne mahtuu kaikki tarvittava ilman etta se nayttaa tayteen ahdetulta.


Joku muukin meijan perheessa on ihastunu eika voi pitaa nappejaan erossa.


Sita alussa mainitsemaa rannekorua ei loytyny mutta se on tulossa postissa.

2 kommenttia:

  1. Oi mikä namu! Mä ostin vähän saman tyylisen laukun reissusta! Pitääkin esitellä se blogin puolella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naytille vaan heti uus laukku. Me taidetaan molemmat olla jonkin asteisia laukkuholisteja :)

      Poista