tiistai 24. maaliskuuta 2015

Bicester village

Taa bloggaaja vietti sunnuntaina synttareita. Tai no paremminkin taytin vuosia taydessa hiljaisuudessa. Meilla ei olla tupattu pitamaan kauheeta mekkalaa meijan aikuisten synttreista. Aamupalan ja kahvin sain sentaan sankyyn. Mutta siina se. Ja sekin tosiaan kuusvuotiaan toimesta.
Mutta ei kai parane kiukutella olinhan ma jo ostanut itselleni lahjan

No sentaan mies ehdotti etta lahdetaan kaymaan outleteissa Bicester villagessa. Taalla meijan on pitany menna kaymaan jo pidempaan mutta koska matkaa on se pari tuntia suuntaansa niin ei oo koskaan oikeen tullu lahdettya. Mutta nyt tosiaan lasten kiukuttelusta huolimatta lahdettiin matkaan. Olihan sentaan aitin synttarit.

Mitaan ennakko-odotuksia mulla ei ollu. Ollaanhan me kayty Hollannissa naissa usemapaan otteeseen ja aina palattu edes jonkinlaisten ostosten kanssa. Nyt kun matkalla sitten aloin tutkia mita kauppoja siella on tarjolla niin alkoi vahan jannittaa. Paljon kauppoja mutta kaikki siita kalliimmasta paasta. Jaiks.
 
No oltiin jo puolessa valissa joten ei enaa viittitty kaantya.


Yksi asia mika alko heti arsyttaa oli ihmispaljous. Joo olihan sunnuntai mutta silti. 
Ma vihaan suunnattomasti kaikkia paikkoja missa saa koko ajan vaistella ihmisia ja silti olla ihan iholla ainakin viiden ihmisen kanssa. Ja varsinkin kun oon lasten kanssa. Mutta siis sisulla kun sinne asti oltiin kerran ajettu.


Kierrettiin muutamassa kaupassa pikaisesti ja aloin aavistella etta taa saattais olla ensimmainen kerta kun lahetaan outlet ostoksilta tyhjin kasin.



Monessa kaupassa kaytiin ovella kaantymassa ja kaannyttiin samantien takaisin. Rattaat tai ei niin en halunu lahtea niihin ankeamaan itseani. Kaupat itsessaan ei valttamatta ollu sen pienempia kun mihin ma oon muualla tottunu mutta ne oli vaan tungettu enemman tayteen tavaraa. Se mita ma oon inhonnu taalla alusta asti: liikaa liian pienessa tilassa. Lahes jokaisessa oli keskella jotain poytia ja rakkeja mika pakotti ihmiset koko ajan vaistelemaan toisiaan.
Ja lopulta kaytiinkin vaan kaupoissa vaan vuorotellen.


Sita en voi vaittaa ettenko olis loytany itselleni jotain kivaa. Mutta aika usein se oli laukku ja kun juuri oon ostanu kaksi uutta niin en voinut millaan enaa perustella sita etta tarvitsisin uuden laukun. Ja toki se minka halusin maksoi £1120 joten ei auennu kukkoron nyorit.
 
Cosmetics company storessa oli hyva valikoima meikkeja mun mielesta edullisesti ja melkeen sorruinkin ostamaan meikkivoidetta ja puuteria kunnes muistin etta mulla on molempia kotona ihan korkkaamatttomat versiot.


Kun kierros laheni loppuaan aloin olla jo niin taynna koko tungosta etten olis valittany vaikka joku ois ilmaseks jakanu laukkuja. Ainoa ajatus mika mulla oli, oli pois pois pois pois pois pois.
Ja niin me lahdettiin. Tyhjin kasin.

Yhteenvetona voisin sanoa etta kaikesta valituksesta huolimatta taa on varmasti kaymisen arvonen paikka jos tulee mahdollisuus ja lompakossa on ylimaarasta. MUTTA jos et ole todella varakas, suosittelen pienta saastokuuria ennen tanne suuntaamista. Ostetaavaa loytyy kylla jos vaan haluaa ja pystyy maksamaan. Ja jos on oikeesti designer laukkujen ja vaatteiden ystava niin suosittelen ehdottomasti. Ja jos on paattanyt torsata johonkin kalliiseen niin suosittelen piipahtamaan taalla ennen "tavalliseen" putiikkiin menoa. Ja jos olet aiti niin jos vaan mahdollista niin jata lapset kotiin. Varsinkin jos olet menossa viikonloppuna. 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti