maanantai 12. elokuuta 2013

Quinoa-Fetapullat

Reseptia taas pukkaa.
Sain tyokaverilta jokin aika sitten tan ohjeen ja nyt oon muutaman kerran naita tehny ja naa on vaan niin hyvia. Joten ajattelin jakaa tan teidankin kanssa
 
 
Ohjeen sain hollannin kielisena (ja osasin sen ihan ite kaantaa!) joten resepti on allekirjoittaneen vapaasti kaantama
 

Quinoa - Fetapullat

 
-  120g quinoaa
- paprika
- 2 ruokalusikallista pinjansiemenia
- sitruunankuori
- 3 kourallista tuoreita yrtteja (ohjeessa tillia ja minttua, mutta koska tilli ei kuulu suosikeihini kaytin basilikaa)
- 100g fetaa
- muna
 
 
 
 
1. Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen ja keita quinoa ohjeen mukaan
2. Paista pannulla oliivioljyssa pieniksi silputtu paprika ja pinjansiemenet kunnes paprika on hieman pehmennyt.
3. Sekoita kulhossa keitetty quinoa, sitruunankuori, muna, yrtit, pilkottu feta, paistetut paprikat ja pinjansiemenet. Mausta tarvittaessa
4. Puristele seoksesta mahdollisimman kiinteita pallukoita leivinpaperille. Puristelu siksi etta naitten pyorittely ei oikeen onnistu. Mutta kun ihmeen kauppalla kun saat ne suht pyoreiksi ja pellille niin ne kylla pitavat muotonsa.
5. Paista uunissa n.15min tai kunnes ovat kauniin keltaisia.
 
 
 
Ja nauti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti