lauantai 13. lokakuuta 2012

Sirpaleet tuo onnea

Moikka taas pitkasta aikaa. Taa bloggaaja on ollu vaha saamaton viime aikoina. Juttuja kylla olis. Katotaan jospa tasta vahan piristyis.
Ma oon ollu ittekseni torstaista asti. Ja vasta ens keskiviikkona tulevat miehet takaisin. Taytyy sanoa etta on tassa itekseen kotona olemisessa omat hyvat ja huonot puolensa. Toistaalta tuntuu etta on ihanan hiljasta, mutta toisaalta taas on liian hiljasta. Ja aamulla tuli miesta iso ikava kun meidan alakerran vessassa oli jarkyttavan iso hamahakki... Annoin herra Hamahakin olla ja menin suosiolla ylos vessaan...
 
 
Oon yrittany ettia meille sellasta pienta poytaa yhteen nurkkaan jossa meilla on toinen Ghost tuoleista. halusin tehda siihen sellasen pienen istumanurkkauksen. Mutta sopivankokosta ja hintasta ei meinannu loytya. Kunnes viime viikonloppuna viimein nappas. Loysin juuri sopivan poydan mutta jaljella oli enaa mallikappale mita ne ei meinannu millaan myyda.. Lopulta saatiin varmistus joltain isommalta pomolta ja poyta oli mun.
 
 
Perfect ettenko sanois.
 Just sopivan kokonen etta saa kaikkea turhaa sopoa tilpehooria siihen ja viela teekupin.
 
 
 
 
Tykkaan paljon.
 
Minttuteeta tuoreista mintunlehdista. Mun uus leppari.


Ja jottei olo kavis turhan seesteiseks ja helpoks niin paatin heittaa asken ruoat lattialle.
Ja montako kertaa oon pojalle sanonu ettei ruokaa kuulu lattialle ja astioiden kanssa pitaa olla varovainen. No onneks ei kukaan ollu nakemassa..

 

Ja oikeestaan meilla on ollukki tarkotuksena vahan vahentaa astioita ja se laikkariki pitais alottaa.. Etta kai taa oli joku merkki etta ois aika alottaa.
 
P.S: Me saatiin vihdoin ostettua lentoliput lomalle. Suunnileen 10 vko pitais jaksaa odottaa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti