lauantai 21. tammikuuta 2012

Uusia hajuja

Niin vaan taas hurahti melkeen viikko. Jotenkin on vaikeeta löytää balanssia työssä käynnin ja bloggaamisen  välille. Miten te muut naiset ja äidit pystytte siihen?
Tietenkään asiaa ei auta että se että starttaa tosta pihasta seiskan jommalla kummalla puolella ja  suunnilleen puoli seittemän aikaan illalla parkkeeraa auton taas pihaan.

Tämä viiikko oli työn puolesta raskaampi kun edellinen. Kotonahan sain olla ihan ittekseni kun mies ja poika oli Tampereella. Ja nautinkin omista illoista menemällä ajoissa sänkyyn kirjan ja teemukin kanssa. Mitä luksusta...
Enkä sitten tehnytkään mitään luovaa.
Töissä tahti alkaa pikkuhiljaa vähän kovenemaan. Uusia asioita pitäisi sisäistää nopeaa tahtia ja töitä tippuu sähköpostiin mukavaan tahtiin. Tällä viikolla sain myös huomata miten auttamattoman ruosteessa englannintaito on kirjotuksen puolesta. Puhuminen sujuu kyllä mutta en edes muista koska olisin viimeksi kirjoittanut englanniksi kokonaisia lauseita. Niinpä töissä yhden pikkuisen sähköpostin kirjoittamiseen saan tuhlattua monen monta minuuttia. Mutta se siitä.

Mies oli ihana ja toi reissusta vaimo-raasulleen hajuvettä. Vaimo kun oli monta viikkoa jo ollut ilman tuoksun tuoksua. En edes ymmärrä miten on mahdollista että kaikki viisi hajuvettä loppui samaan aikaan...Kumpaakaan en ole aikaisemmin omistanut mutta haistellut kyllä. Mikään käyttämistäni hajuista ei sattunut olemaan tarjouksessa ja nämä taas oli joten valinta oli tehty. Ja vaihteluhan virkistää. (Tiettyjä poikkeuksia lukuun ottamatta..)

Myös muutama pukin paketti oli eksynyt Tampereelle ja ne mies toi mukanaan.


Nämä lämpöset sukat pääty heti käyttöön. Meillä kun sisällä on kylmä kun jääkaapissa.
Ja tietysti sain myös kaikkia suomiherkkuja. Joten pari päivää karppaillaankin vähän rennommin. Kiitos anopin lähettämien karjalanpiirakoiden.
Milmalle muuten oli vähän aikaa sitten oikeen hyvä juttu koskien karppausta. Kannattaa käydä lukemassa oli mielipide karppauksesta sitten mikä tahansa.

Eilen pistäydyin ruokakaupan ohella kruidvatissa. Siellä kun on kaikki alennetut tuotteet -50% ja vähän yllättäen sieltä löytyi uudet legginssit.


Tänään kävin taas vähän kaupoilla. Ja jotain taas kannoin kotiin. 
Riviera Maisonilta tuli ostettua jotain ja siitä kuvaa huomenna.

Nyt parkkeeraan ahterini punaviinilasin kera sohvalle ja alan insipiroitua uuden Marie Clairen kanssa


Mukavaa iltaa kaikille!


1 kommentti: