keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Helmikranssi

Joku blokki on iskeny mun päähän. Tuntuu ettei oo mitään kirjotettavaa kun ei oikeen elämässäkään oo tapahtunu pariin päivään mitään. Eilinen päivä oli ihan kamala. Täällä oli ulkona kauhee myrsky eikä päästy näitten seinien sisältä minnekkään. Ja alko vähän äitillä ja pojalla kaatua seinät päälle...
Otettiin yhteen muutamaan kertaa päivän aikana. Välillä oli jäähyllä äiti ja välillä poika.
Illalla kun mies tuli kotiin, mökötettiin molemmat omissa nurkissamme ja mies tokaisi että jaahas, te ootte vissiin tapellu... Näin meillä. Kaks tulisielua.
Nukkumaan mennessä sitten syliteltiin ja juteltiin. Poika kyseli että mikä se kiukku oikeen on ja miks se tulee meille. Sen ku tietäs..

No tänään oli vähän parempi ilma ja lähettiin aamusta vähän kaupungille.
Jotain ostinkin mutta niistä lisää myöhemmin.

Joskus aikasemmin vilauttelin käynnissä olevia projekteja ja olen unohtanut kokonaan esitellä valmistuneen lopputuloksen. Toisesta. Toinen vieläkin vaiheessa.
Idea ei ole omasta päästä vaan tällaisen näin siellä ihanassa sisustuskaupassa meidän lähellä.


Hintaa oli kaupassa 35€ ja enhän minä todellakaan ala sellaisia maksamaan...
Suuri ongelma tässä oli noitten tarvikkeitten löytyminen. Kranssi löytyi kyllä helposti mutta noita helmiä ei tuntunut olevan missään. Kunnes muistin omistavani pitkän helmikorun jota en enää käytä. 
Laitoin sen osiin mutta eihän sen helmet riittänyt. Mutta onneksi helmien jumalat olivat suotuisia ja löysin kun löysinkin lisää. Tarkkaan kun katsoo tietyssä valossa, huomaa pienen sävyeron helmissä mutta eipä tuo haittaa.

Ja pikaisella laskutoimituksella itse tehdylle tuli hintaa alle 10€.Lisäsin tonne sivupalkkiin kyselyn mitä haluaisitte lukea. Käykää ruksimassa jos haluatte vaikuttaa blogin sisältöön. Ja jos on jotain muuta toiveita niin niitä voi esittää kommenttiboksiin.

Tää karppaaja lähtee alas nakertaa juustonpalaa ja juomaan vettä. Ja kuvittelee syövänsä sipsejä ja juovansa   lasin viiniä...

1 kommentti: