torstai 5. tammikuuta 2012

Säälittävä yritys

Keksin eilen "hyvän" idean josta päätin (yrittää) postailla tänään.
Maanantaina siis alkaa työt. Ilmapiiri töissä on rento ja nuorekas. Mitään pukeutumissääntöjä ei tieteääkseni ole. Minua haastatelleet kaksi naista olivat pukeutuneet farkkuihin ja neuleeseen joten tiedän ettei muidenkaan odoteta pukeutuvan viimeisimmän muodin mukaan.

Silti joudun hieman pähkäilemään omaa pukeutumistani. Tähän asti kun tyyli on ollut lähinnä "se mikä ensimmäisenä osuu käteen ja on lämmin." Ja koska tämä vuodenaika vaatii aina ulos mennessä seurakseen takkia, voisin kauppaankin lähteä vaikka pyjamassa kunhan vaan muistan vaihtaa alaosan farkkuihin.

Siistimpiä vaatteita olen yrittänyt haalia vähän kesästä asti. Silloin oli ensimmäistä kertaa tilaisuus mennä töihin mutta koska pojalla ei olut hoitopaikkaa niin en voinut mennä.
Noh.... Ajattelin sitten tänään vähän testailla mitä vaatteita ehkä mahdollisesti voisin laittaa ensimmäisellä viikolla päälle. Ja tietenkin ajattelin kuvata teille tämän huvin. Ja huvia siitä tulikin.

Huomaa etten ole kokenut "asukuvien" ottaja


Metsään mentiin ja rytinällä


Ja nämä kaksi oli vielä kuvasadon parhaimmistoa... ammatikuvaajan ainesta selvästi.
Herääkin kysymys että käykö kaikki asubloggaajat jonkun salaisen "näin kuvaat itsesi peilin kautta"-kurssin josta minä en tiedä mitään?

Päätin siis lopettaa kuvauksen tähän.

Ulkona pauhaa taas järkyttävä tuuli. Kauppaan pitäisi mennä mutta ensin pitäisi käydä keräämässä ulkoa kiviä pojan taskuun ettei lennä tuulen mukana. Äidillä varmasti pysyy tukevasti jalat maanpinnalla, kiitos joulusuklaiden.
Illalla miehen kanssa kunneltiin tuulen pauhausta ja alko kuulua kummallista kolinaa... Mietittiin hetki että mikä ihme se on kunnes mies hokasi että roskiksethan ne siellä kaatuilee. Ja sitten muistettiin että eilen kun oli roskispäivä, unohdettiin hakea oma roskis tohon omalle pihalle takas joten todennäkösesti se roskis mikä siellä pyöri oli meidän. Eli sitäkin pitäis lähtee ettimään jostain...

Jotain tuotteliasta kuitenkin tässä päivässä. 
Aamulla sain surautettua pienen pussukan eilen syntyneen kaverin tytölle.


Tän kanssa postiin lähtee myssy ja pienet sukat.

Nyt niitä kiviä hakemaan!

2 kommenttia:

  1. heh,hauskat noi peilikuvat.. Ja mitä niiden ottamiseen tulee: siperia opettaa :DDDDD

    VastaaPoista