torstai 15. syyskuuta 2011

Se löytyi, se löytyi!!

Kai se kärsivällisyys sitten kannattaa. Kun oikeen sitten huolella ja ajatuksen kanssa etsii niin kyllä alkaa löytyä. Siellä se laturi oli nätisti niputettuna lipaston laatikossa. Ensi kerralla kun jotain hävitän otan silmät mukaan etsintään. Enää on hukassa ne hiivatin vessapaperit..

Olen todella helpottunut että laturi löytyi. Tuli kyllä missattua monet hetket mitkä olisi ollut kiva ikuistaa kameralla mutta minkäs teet. Ja tuleehan noita.

Mutta... Kuten asiaan meillä kuuluu, niin kun yhden ongelman selvittää, napsahtaa tilalle heti uusi.
Nimittäin eilen kun aloin ompelemaan ,pienen tauon jälkeen, ei se vehje sitten toiminutkaan. Piipitti vaan ja näytöllä vilkkui joku virhekoodi mistä ei minulla ollut hajuakaan. Eikun sitten ohjekirjaa metsästämään. Ja sieltä sitten selvisi että poljin ei toimi. Siinä taitaa olla joku kosketushäikkä. Eli korjattavaksi menee viikonloppuna. Ja juuri kun oli kaikkea kivaa ommeltavaa mielessä...

Lupasin toteuttaa jotain netin syövereissä näkemiäni ideoita ja viimein mulla on siitä vähän kuvamateriaalia.

Viinipullonkorkkeja on meillä kerätty monta vuotta. Ja niitä on meille keränny myös sukulaiset. Miehellä nimittäin oli joskus joku visio mihin niitä voisi käyttää mutta mitään konkreettista sen saralla ei vielä ole tapahtunut. Ja korkit vaan lisääntyy....
Niinpä päätin vähän "lainata" niitä korkkeja omaan projektiin


Suurin haaste tässä oli löytää oikeanlainen astia. Missään ei tuntunut olevan JUST sellasta oikeeta.
Mutta, onneksi on IKEA.


Jos omaisin hyvät valokuvaajan lahjat niin saisin paremmin välitettyä sinne miten kivannäköiset näistä tuli.
Ja pienellä vaivalla!

Täällä on esitelty toinenkin hauska tapa uusiokäyttää viinipullonkorkkeja jos niitä sattuu pyörimään ylimääräisiä nurkissa.

1 kommentti:

  1. Kivoilta näyttää noi purnukat ja korkit:)

    Mukavaa viikonloppua:)

    Jamssi

    VastaaPoista