tiistai 4. maaliskuuta 2014

Vauvalle dinoa

Kuten jo kerroinkin, kaytiin lasten kanssa viime viikolla katsomassa dinosauruksia Rotterdamin keskustassa. Pienempihan ei paljon nayttelysta valittanyt vaan nukkui koko ajan. Mutta isompi oli sitakin enemman innoissaan. Ja jotainhan piti saada myymalasta muistoksi. Valikoima oli aika suppea ja hinnat meikalaisen makuun vahan liian korkeat. Lopulta poika paatyi ostamaan pienen kiven jossa oli joku fossiilin kuva ja postikortin. Aika koyhat ostokset mutten todellakaan ajatellut maksaa 60€ seinatarroista tai 35€ t-paidasta.

Se t-paidan poika olis ehdottomasti halunnut. Mutta paita oli vaan perus musta paita valkoisella dinosaurus painatuksella. Ja ajattelin tietenkin etta voisin helposti tehda samanlaisen itsekkin. 

Ja koska meilla ei sattunut olemaan sopivaa paitaa painatuksen tekemiseen ja koska en tietenkaan voinut odottaa seuraavaan paivaan, paatin pilata pienemman pojan valkoiset bodyt tahan kokeiluun.
Ja sabluunan kaivoin pojan laatikosta.


Ja tadaa! Tallaset niista tuli.


Ihan kivat vaikka ensimmaiset kuviot menikin vahan suttuiseksi. Ja seuraavassa erassa taidan jattaa joitain osia pois. Kuten ton piikikkaan dinon jalka mika nakyy tossa vasemmanpuolisessa mutta toisessa jatin sen pois. Nayttaa vahan fiksummalta.

Nyt pitas niita pojan paitoja alkaa sitten painamaan. Toiseen kuulemma dinoja toiseen planeettoja.
Lopputulosta ehka myohemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti