maanantai 20. elokuuta 2012

Smartgames

Antwerpenin reissulta piti tietenkin tuoda pienimmalle muutakin kun suklaata. Suklaalla kun ei pahemmin voi leikkia. Ja kaupunkia kierrellessa tormattiin Kidslab nimiseen kauppaan. Ja paikka oli melkonen taivas niin lapsille kun lapsenmielisillekkin. Mutta meilla oli aika vahan kortilla ja piti akkia valtavasta valikoimasta paattaa mita vieda.

Tormasin sitten naihin Smartgameihin. Ja pikaisesti lukaisin ohjeet lapi ja ajattelin etta kuullostaa hyvalta, otetaan mukaan.



Mutta kotona vasta tutustuttiin pojan kanssa tarkemmin pelin ideaan.
Ja idea oli simppeli. 48 pelipohjaa ja 6 muovista palaa.
Tarkoituksena saada kalat veden paalle ja jaakarhut jaalohkareelle. Ja tietenkaan kukaan ei saa olla eskimon paalla.
Helppoa eiko?


Pohjia on nelja eri tasoista. Starter, Junior, Expert ja Master. Ja peli on trakoitettu 6-99 vuotiaille. Siis lahes vauvasta vaariin. Ja pelialusta toimii myos sailytyslaatikkona alustoille ja paloille.


Pelin idean ymmarrettyaan poika on tehnyt sita suunnillee joka paiva. Uudestaan ja uudestaan. Ja vaikkei tama olekkaan siita kylmahermoisimmista paasta, ei yhtaan raivokohtausta ole pelin tiimoilta tullut. Samaa ei voi sanoa aidista joka ylpeasti paatti kokeilla Master-tasoa ja kymmenen minuutin pyorittelyn jalkeen kirosi pelin alimpaan....


Tama on hauskaa vaihtelua niille perinteisille palapeleille. Ja tasta riittaa iloa (ja harmaita hiuksia) vahan vanhemmillekkin. Hintaa talla oli vahan yli 20€.
Jos ei Belgiaan asti halua lahtea pelia hakemaan niin taalta loytyy suomalaisia jalleemyyjia. 


1 kommentti:

  1. Hei toihan kuulostaa kivalle pelille. Mä en kyllä ihan tajunnut ideaa, mutta kaikki tollaset älypelit vast on kivoja.

    Täytyypä ajan kanssa käydä katsomassa toi linkki.

    VastaaPoista