torstai 2. elokuuta 2012

Kastehelmi

Heippa!
En tieda teista muista mutta meikalaisella ainakin on kesa menny vahan niinku ohi. Ja syytan taysin ilmoja. Kauniit paivat on suunnilleen kahella kadella laskettavissa.
No se hyva puoli on ainakin ettei olla turhaan tuhlattu arvokkaita lomapaivia. Kiltisti ollaan nokotetty toimistolla joka ikinen paiva. Yks viikko kylla kaytettiin suomessa piipahtamiseen mutta siella paistokin aurinko sillon.

Mutta onneks sentaa alennusmyynteja ei peruttu vaikkei kesaa ollutkaan.
Jonku verran oon pyorahtany kaupoilla tarkkailemassa punasia ja keltasia hintalappuja. Ja nyt esittelenki teille taman kauden parhaat aleloydot.


Ihastuin kauan sitten Oiva Toikan kastehelmi-sarjaan. Ja kun suunniteltiin haalahjalistaa halusin ehdottomasti nama sinne. Vaikeuksia tuotti paattaa kumpaa varia haluaisin. Kirkas oli kaytannollinen ja natti kun taas vihrea oli... Natti. Joten paadyin kirkkaaseen. Mutta vihreat jai kummittelemaan mieleen.


Ja kun huomasin nama Bijenkorfissa 30% alennuksessa paatin kayda nappaamassa muutaman itselleni. Siis ihan vaan pari. Tarkotus oli kartuttaa lautasia vahitellen.
Mutta mutta... Suunnitelma meni taysin uusiksi kun lautasissa komeilikin 70% alelappu.
Eipa tarvinnut kauaa miettia. 6 isoa ja 5 pienta lautasta paasi rakastavaan kotiin. 5 pienta siksi ettei jaljella ollut enempaa.


Ja nain on tarpeettomien astioiden maara taas lisaantynyt. Mutta syy oli hyva. Vai?


Mites teilla muilla? Onko aleista tarttunut mitaan mukaan?




2 kommenttia:

  1. mä ihastuin myös tohon kastehelmi sarjaan. Cittarissa oli keräilykamppis ja sieltä sai puoleen hintaan noita maljoja. Ostettiin sitten pikkukuppeja muutama.

    Alesta on tarttunut mukaan kahvikuppeja. Muuten oon pysynyt aika kaukana alennusmyynneistä.

    VastaaPoista
  2. Mukava ale;)

    Suomesta ostettiin vaatteita alesta.
    Vauvalle löyty kivoja lindexistä.

    Ois kiva nähä jossakin vaiheessa!

    Jamssi

    VastaaPoista