torstai 30. joulukuuta 2010

Vuosi takana


Tarkoitus ei ollut pysyä näin kauaa poissa blogista mutta joulun jälkeen iski joulu kiukku/ärsytys /masennus.

Joulu meni kyllä ihan mukavasti, tosin ei ihan suunnitelmien mukaan.
Miehen amerikkalainen työkaveri tuli meille viettämään joulua kun olisi muuten ollut ihan yksikseen kotona. Ja musta oli ihan kiva että se tuli mutta ehkä mulle tuli jotain ylimääräsiä suorituspaineita ruoan ja muun suhteen. Mutta ihan mukavaa ja lepposaa oli.
Poika sai taas ison läjän uusia leluja, että se uus isompi asunto alkaa jo oleen aika ajankohtanen.

Me aikuiset saatiin mukavia suomijuttuja. Muumilakanoita, turkinpippureita, Fazerin sinistä ja kahvia.Tänään on tasan vuosi kulunut siitä kun tänne muutettiin. Ja tuntuu että vuosi meni yhdessä hujauksessa.
Paljon on mahtunut vuoteen niin iloja kun surujakin. Ikävää, ärsytystä, toivottomuutta onnistumisia, omien rajojen rikkomista ja paljon paljon muuta.
Alku oli aika kaoottista kun ei osannut kieltä eikä tuntenut paikkoja eikä yhtään ihmistä.
Kaupassa käytiin sanakirja kädessä ja muutamat huti ostokset tuli tehtyä kun sanakirja jäi kotiin.
Virastoissa ja pankissa asioiminen oli melkoinen farssi. Ainakin meidän kohdalla. Tosin olen myös kuullut että joku on saanut asiansa hoidettua muutamalla käynnillä. (Urbaani legenda?)

Mutta jotenkin vaan on tästä vuodesta selvitty. Kieltä on vähän opittu. Niin ettei aina tarvitse pyytää kääntämään englanniksi. Tiedän mistä kaupasta kannattaa ostaa mitäkin ja missä kaupassa on parhaat alet. Muutaman ystävänkin olen löytänyt joista tärkein ehkä naapurini jota ilman en ehkä olisi selvinnyt.
Vielä kun saismme sen uuden kodin niin voisin sanoa että meillä eletään ihan normaalia elämää.


Uutta vuotta kohti mennään innolla. Yhtään ei tiedetä mitä se tuo tullessaan. Jäädäänkö tänne vai muutetaanko muualle sen aika näyttää.

Kiitos kaikille jotka olette viihtyneet blogini parissa!

Palataan ensi vuonna!

Ja kaikille oikein ihanaa alkavaa vuotta!!

2 kommenttia:

 1. Miten te päädyitte Hollantiin vuosi sitten?

  Minulla ei ole ollut mitään vaikeuksia pankkien tai muiden virastojen kanssa vaan kaikki on sujunut mallikkaasti ja kaikki on tapahtunut ajoissa.

  Hyvää UUtta Vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Miehen työ toi meidät tänne.

  Meillä taisi olla aika huono tuuri noitten virastojen ja muitten kanssa kun tuntui ettei mikään asia mene niinkun pitäisi.

  Hyvää uutta vuotta sinnekkin!

  VastaaPoista