sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Sunnuntai


Viikonloppu on kulunut lähinnä joululahja ja joulukoriste ostoksilla.
Lahjat on nyt hankittu ja paketoitu mutta joulun tunnelmaa en vielä ihan oo onnistunu loihtimaan tänne meijän kopperoon. Mutta eipä kiirettä aattohan on vasta...ens viikolla:)

Koska meidän perheen miehet on ollu tämän viikonlopun suomessa mulla oli melkein loputtomasti aikaa pyöriä kaupoissa. Enkä mä tietenkään pystyny keksittyyn pelkästään joululahjoihin. Lähes mahdotonta kun kaikkien vaatekauppojen ikkunat huutaa alennuksia.
Ja koska mä lupasin meidän loman jälkeen miehelle että nyt en ostele mitään turhaa kaupasta niin saatan joutua piilottaan nää kaapin perälle ja käyttää vaan kun mies on töissä.
Ja toisaalta, eihän vaatteet turhia ole. Kaikkihan vaatteita tarvitsee. Ja -50% alennus on varsin hyvä syy ostaa. -70% vielä parempi.
Tämän karvaliivin kotiutin New Lookista. Mulla ei oo ollu mitään hirveetä himotusta noihin karva-asusteisiin mutta tämä musta näytti kivalta. Ja hintalappu viimeisteli ostopäätöksen. 19€. Siis kassan kautta ulos.


Peruspaita Vero Modasta.Tämäkin Vero Modasta. -70% alennuksella. Riittääkö syyksi.Piipahdin eilen myös Ugg-outletissa. En edes tiennyt moisen olemassa olosta ennen kun satuin kävelemään ohi. Se on ollut pystysssä viime maanantaista asti vanhassa postitalossa (?) ja ilmeisesti päättyy tänään.
Kamala määrä kenkiä. Ja ihmisiä.

Ja hei. Meillekkin satoi lumi.


Mukavaa sunnuntaita!

3 kommenttia:

 1. Kivoja ale ostoksia
  tykkäsin kans tosta karvaliivistä
  paljon:).

  Kyllä se joulufiilis tulee vaan jossakin vaiheessa
  ja ehtii vielä,
  mä alotan tosi aikasin ite aina:P.

  Jamssi

  VastaaPoista
 2. Hei,

  mahdetaankohan asua samalla kadulla? tutulta näyttää.

  VastaaPoista
 3. Hei Riitta!
  Aikamoinen sattuma jos asutaan samalla kadulla. Tunnistitko sen tuosta yhdestä kuvasta?
  En viitsi laittaa osotetta tänne mutta voin kertoa sähköpostitse.

  VastaaPoista