maanantai 12. syyskuuta 2016

Alepaivat kirpparilla

Blogia pidempaan seuranneet tietaa etta kirpputorit on lahella mun sydanta. Hollannissa kirpputoreja ei juurikaan ollut ja jouduin aina odottamaan etta paasen suomeen tekemaan loytoja.
Englannista mulla ei montaa hyvaa asiaa oo sanottavana mutta ainakin se oli plussaa etta charity shopeja oli joka kadun kulmassa. Ja niita tulikin koluttua ihan urakalla.
Ja taalla jopa meidan pienessa kaupungissa on 4 thift storea. Ja sen lisaksi tietty viikonloppujen yard, ja garage salet.

En oo kaikkia loytaja taalla blogin puolella esitellyt mutta nyt kun mukaan lahti isompi kasa juttuja niin ajattelin esitella ostoksia teillekkin. 
Viime maanantai oli taalla labor day ja vapaapaiva. Ja niinkuin usein "pyhapaivina" niin nytkin oli yhdella kirpparilla kaikki tuotteet -50%. Mun vaatekaappi kaipaa epatoivosesti paivitysta ja vanhempi poika kasvaa kovaa vauhtia ulos nykyisista vaatteistaan joten siina tarpeeksi hyvia syita rynnata ostoksille.

Muistaakseni kaytin n. $35 ja tallaisen kasan silla sai.


Mukaan lahti kahdet erilaiset shortsit. Vaikka kesa jo alkaakin olla ohi niin luultavasti muutama hellepaiva on viela edessa. Ja vaikka niita ei tulisikaan niin ensi kesana sitten paasee kayttoon.


Tallaset shortsit tuskin taydella hinnalla tarttuis mukaan mutta kun alennuksen jalkeen hintaa jai pari taalaa niin en voinut jattaa naita sinne, Malli on todella kiva ja kuosikin vaikkei taysin minun tyylinen olekkaan.


Toiset shortsit on tallaiset yksinkertaiset farkun nakoista kangasta olevat. Mukavan rennot.


Hameita tarttui mukaan kaksi.
 Ensimmainen melko simppeli trikoomekko. Ma oikeestaan taisin just viime viikolla hypistella tata samaa mekkoa ja harkitsin ostamista mutta sinne rekille jai. Ja hyva niin silla nyt alennuksella paadyin maksamaan tasta n.$1,5


Toinen mekoista olikin sitten vahan liiankin virallinen. En suoraan sanottuna tieda tuleeko talle koskaan kayttoa mutta tama oli niin natti etten voinut olla ottamatta. Lisaksi mekko on Banana Republicin ja ainakin omasta mielesta kyseisen merkin tuotteet on todella laadukkaita.





Tatakin paitaa hypistelin jo aikaisemmin mutta nyt alen kanssa se viimein tarttui mukaan. Tamakin on vahan oman tyylin rajalla mutta uskoisin taman kuitenkin paatyvan kayttoon.



Kukkakuosit ei normaalisti ole mun juttu mutta jokin tassa paidassa viehatti. Ja se naytti viela olevan aivan uusi koska osa tagista roikkui viela paikallaan.


Hintaa talle jai alennuksen jalkeen dollarin verran ja tata hieman ihmettelin mutten sen kummemmin jaanyt sita miettimaan. Kotona huomasin etta alimman napin kohdalla napinreiassa on repeama mika saattaa selittaa hinnan. Onneksi tama ei kuitenkaan haittaa kayttoa mutta yritan saada sen korjattua.


Normaalisti en osta kirpparilta forever 21 merkin tuotteita ihan siita syysta etta laatu ei minusta ole kovin luotettava. Tasta neuleesta kuitenkin suostuin maksamaan dollarin koska se oli hyvassa kunnossa.



Pitkia housuja mulla oli tarvelistalla ja niita onneks loytyi edes kahdet. Yritan vierottaa itseni farkkujen kaytosta joten jotain niiden tilalle olis loydyttava.
Nama molemmat sopii hyvin tulevaan syksyyn.



Siina ne itselle ostetut olivatkin. 
Vanhemmalle pojalle on tarvetta ihan kaikille vaatekappaleille. En tieda onko se taa ika vai mika mutta jos lapsen vaatteet ei oo jaany pieneks niin niissa on joku ikitahra.
Paidoissa meilla on varsinkin taa ongelma mutta niita ei harmiksi nyt loytynyt.
Mutta shortseja kylla. Jos mun lapsi sais paattaa niin se elais vuoden ympari shortseissa ja slapareissa. Kahdet shortsit tuli siis tarpeeseen.


Ja vahan kylmemmille paiville muutamat uudet farkut.


Niin ja olihan mulla naakin. Lankoja mulla on enemman kun tarpeeks mutta koska naissa pusseissa olevat langat oli ihan uusia villa/mohair ja villa/alpaca sekotuksia niin en voinut olla ostamatta. Joku kaytto niille loytyy.


Taa oli varmaan yks suurimmista kirpparisaaliista taalla. Mutta ainakin naa kaikki tuli tarpeeseen. (Lankoja lukuun ottamatta)


2 kommenttia:

  1. Olipa hyviä löytöjä! Mä yritän nyt olla käymättä kirppareilla, koska teen sieltä aina vähän liikaakin löytöjä😅 Yritän taas kerran olla ostelematta ylimääräisiä vaatteita ..

    VastaaPoista
  2. Sama taalla! Yritan laittaa itselle aina valilla kiletoja etta nyt en kay pariin viikkoon mutta niin vaan loydan itteni sielta hyllyjen valista penkomasta :)

    VastaaPoista