torstai 13. marraskuuta 2014

Tuliaisia

Mikahan siina on kun aina kun innostun bloggaamisesta ja olis ideoita vaikka muille jakaa niin jonkinlainen ongelma tulee aina vastaan. Nyt se on taa kone joka nyt kaikista nateista pyynnoista huolimatta ei oikeen meinaa toimia kunnolla sen jalkeen kun isompi poika kaatoi sen lasillisen vetta tahan. Valilla taa toimii ja valilla ei millaan. Halusin tehda miehelle isanpaivalahjaksi posterin mihin tuli poikien kuvia ja koko projektiin meni KOLME paivaa. Jep. 

Mutta ennenkun taa taas heittaa veivinsa niin halusin nayttaa mita sain tuliaisiks miehelta.
Ma en erityisesti pyytany mitaan joten olin aika yllattyny etta mulle oli kolme pakettia. Joskus oon siis saanu niita hotellin puteleita joten taa oli jo aika luksusta.

Ensimmaiseks sain uuden laukun. 
Kiva ja mun tyylinen mutta.... 


Olisin tarvinnu uuden yliolanlaukun ja vaikka ton saakin sellaseks niin taa on ehka viela inasen pienempi kun se Longchamp minka tilalle tarttisin uuden. Joten ainakin toistaseks taitaa jaada vahalle kaytolle.


Toinen minka niin sain uuden rannekorun. Korsin rannekorua oon katellu jo jonkin aikaa mutta taa ei ollu ihan sellanen minka oisin itse ostanu. Mies sano mulle etta saan myyda eteenpain jos en tykkaa.
Mutta mulle on aina sanottu etta lahjoja ei saa myyda joten en oikee tiia. Mita mielta te ootte? Ootteko myyny teille tarpeettomia lahjoja?


Kolmas lahja oli tays yllari ja myos tays kymppi.
Niken fuelband.
Ma en ollu koskaan kuullukkaan tallasesta mutta tallaselle valineurheilijalle ihan must.


Ma oon sellanen etta mun pitaa suunnilleen saada mitattua jokainen valutettu hikipisara ja kenganpohjan kulutus etta voin nahda onko kehitysta tapahtunu.
Taa on ollu mulla nyt kaytossa pari viikkoa ja tykkaan kylla. Tama siis laskee askeleita ja jonkinlaista aktiivisuustasoa ja voit tietysti verrata omia tekemisiasia koko maailmaan jne jne.
Tasta voisin tehda oman juttunsa jos jotain kiinnostaa.

Sellasia tuliaisia.

1 kommentti:

  1. Toi laukku on i-H-a-n-a ! Lapset on pieniä vain hetken joten ei aikaakaan kun voi taas käyttää muitakin kuin yliolan meneviä laukkuja!

    Mitä tulee lahjan myymiseen, en oo harrastanut. Kaapissa on vieläkin mammalla saadut seinäposliinit... Nyt ne vois kai jo myydä kun mamma on pilven reunalla....

    VastaaPoista