sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Taytetyt paprikat

Me tehtiin eilen pitkasta aikaa taytettyja paprikoita.
Taa oli joskus yks meijan lepmppareista mutta jostain syysta ollaan unohdettu se.
 
 

 
Naa on siita ihania etta valmistus on helppoa ja suht nopeaa.
Ja taytteeksi voi laittaa mita mista tykkaa.
 
 
Miehille tuli jauhelihaa, makkaraa, couscousia ja fetaa.
 
 
Mulle tuli muuten sama mutta lihat oli korvattu soijarouheella.
 
Paalle juustoraastetta
 
 
Uuniin...
 
Ja odotuksen jalkeen
 
 
ahmimaan.
 
Laitettiin mukaan miehen lemppari, kokonainen valkosipuli jonka leikkasin paasta ja valutin sisaan oliivioljya.
Om nom nom...
 
 



2 kommenttia:

  1. Nam! Et ilmeisesti keittänyt paprikoita ennen uunia? Tässä on kai kahta tapaa... Alkoi ihan tehdä mieli noita herkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En keittany paprikoita ollenkaan.
      Ma tykkaan etta ne viela syotaessa narskuu suussa eika oo ihan lolloja :)

      Poista