torstai 16. kesäkuuta 2011

Sneak peek

Näen harvoin painajaisia. Mutta ilmeisesti kaikki tämä hässäkkä on pistänyt jonkilaisia kauhukuvia alitajuntaan jotka sitten näkyy painajaisina. Tällä viikolla olen nimittäin nähnyt jo kahdesti.
Ensimmäinen painajainen oli niin kamala ja todentuntuinen että kun heräsin yöllä, en meinannut millään uskoa ettei se ollutkaan totta ja nipistelin miehen hereille ja kyselin olinko oikeasti nähnyt vain unta. Arvatenkaan mies ei ollut kovin tyytyväinen koska aamulla oli aikainen herätys. Sori...
Viime yönä näin sitten painajaisia liittyen hääpäivään jossa kaikki meni pilalle.
Meikkaaja ja kampaaja oli varattu väärälle vuodelle, pukuun tuli järkyttävä punainen tahra ja pesulassa puku olikin sitten ommeltu uuteen uskoon..
Kun heräsin, sydän hakkasi tuhatta ja singahdin suoraan sängystä tarkistamaan että puku tosiaan oli kunnossa. Ja olihan se.

Puku ei oikeasti ole kullanvärinen vaan luonnonvaalea.
Oikean värisiä kuvia vain oli vaikea saada kun täällä vähän synkkää.


Puvussa on hirveä määrä kangasta ja laahustakin on ja siis tämä painaa kamalasti.
En uskaltanu laittaa sitä nätisti roikkumaan pukupussiin vaan yritin viikata sen mahdollisimman nätisti kankaiseen pukulaatikkoon.


Kutsukin saatiin viimein lähetettyä ja ovat jo vastaanottajillaan
joten uskalla julkaista kuvan kutsusta.Vielä on vähän epävarmaa päästäänkö huomenna muuttamaan koska meidän tinkimättömän ammattitaidoton lainanhoitaja ei ole saanut kaikkia tarvittavia papereita toimitettua notaarille.

Only in Holland folks, only in Holland

1 kommentti:

  1. No toivotaan ettei isompaa ongelmaa ole
    sitten kun todella on häät:)

    Tsempit edelleen!

    Jamssi

    VastaaPoista