tiistai 12. huhtikuuta 2011

Pientä piristystä

Kun ei olo tästä nyt ota parantuakseen, on pakko keksiä itselle jotain pientä piristystä.
Aamulla ilma näytti vähintäänkin yhtä synkältä kun meikäläisen olo. Mutta kauppaan ja torille oli mentävä. Olen niitä ihmisiä jotka käy ruokakaupassa lähes jokapäivä kun en viitsi miettiä ruokia kun yhdelle päivälle. Monesti olen yrittänyt tehdä listoja seuraavalle viikolle mutta aina suunnitelma tyssää viimeistään tiistain kohdalla. En vaan osaa (=viitsi.)
No tänään piti kuitenkin käydä muutamassa muussakin kaupassa kun menin lupaamaan pojalle kaivurin tai nosturin. Kun justiinsa sellaista ei satu meiltä kotoa löytymään. Kaikki muut mahdolliset meiltä varmasti löytyykin.
Mutta eipä löytynyt kaupasta kumpaakaan. Äitille kuitenkin löytyi uusi pirtsakka kynsilakka ja uusi päällyslakka.


Keltainen lakka mulla olikin jo ennestään mutta se on jäänyt käyttämättä kun siinä on niin pikkasen pigmenttiä että tarttee sutia kymmenen kerrosta ennen kun erottaa mikä väri on kyseessä. Nämä Essencet on aina ollut musta hyviä hinta-laatusuhteeltaan että toivottavasti en nyt pety.

Toinen pieni piristys on uudet kengät. Uudet kengätjhän piristää aina vaikka olisi kuinka kipeä.
Sain ne lauantaina eli en ole vielä kauheesti päässyt testailemaan. Sunnuntaina kun käytiin kaupungilla, laiton ne ekaa kertaa jalkaan ja eilen hain pojan hoidosta ne jalassa.
En siis vielä tiedä onko näissä mitään tehoa.
Kyseessä on nimittäin Tone-kengät. Ja tarkemmin sanottuna Crocs Tone Skylar Flat.


Tuo valkoisen ja limen yhdistelmä on minusta kiva. Ja varmasti kesällä näyttää vielä vähän kivemmalta kun jalat saa vähän väriä. Helpostihan ne likaantuu mutta tavallisella saippualla ja vedellä pyyhkäisin omani ennenkun otin kuvia.

Näistä ehkä myöhemmin lisää jos joku on kiinnostunut?
Nyt ämpärillinen teetä ja muutama sivu Carrien päiväkirjaa ennen kun poika herää.

1 kommentti: