keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Quisotto

Viikonloppuna tulin vihdoin kokeilleeksi jotain uutta keittiossa.
Nimittain quinoaa. Sita mulla on ollut jo jonkin aikaa mutta olen totaalisesti unohtanut sen olemassaolon.
 
 
Nyt sitten muistin kun kokkasin muulle perheelle risottoa etta voisinpa kokeille omaan risottooni tuota quinoaa. Se kun lukemani perusteella on ravinteikkaampi vaihtoehto riisille.
 
Omaan "quisottooni" tuli tofua, parsakaalia ja sita quinoaa.
 
 
 
Tofun pilkoin pieniksi palasiksi ja paistoin mausteiden ja soijakastikkeen kanssa pannulla.
Pilkoin parsakaalin pieniksi paloiksi ja hoyrytin.
Keitin quinoan vedessa. (1 osa quinoaa, 2 osaa vetta)
Ja sitten koko komeus yhteen ja sekaisin.
 
 
Tallaista mossoa siita tuli.
 
 
Myonnetaan ettei ruoka ulkonaollisesti houkuttele vaikka itse kylla tykkaan kaikenlaisista mossoista.
(Ja miehellehan olisi ihan turha ehdottaa)
Mutta hyvaa se oli silti. Ja tatahan voi varioida miten haluaa ja laittaa sekaan sita mista tykkaa.
Suosittelen kokeilemaan vaikka onkin riisia hieman hintavampaa.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti