lauantai 18. tammikuuta 2014

Vauvalle vaatteita

Kiitokset Lattenainen kun vinkkasit ettei kuvat postauksissa nay. Vahan piti asiaa tutkiksella ja kavi ilmi etta saadakseen kuvat nakyviin postaukset pitaa kirjottaa Bloggerin applikaatiolla joka kauniisti sanottuna... On huono. Sanoinhan etta bloggaaminen padilla on haastavaa ja nyt se on ehka vielakin haastavampaa. Mutta nailla mennaan.
Ja kiitos myos sina joka vinkkailit niista alueista Lontoossa. Sun kommentit on suureksi avuksi.
Jostain syysta en paase vastaamaan kommentteihin tuolla kommenttiboksissa, siksi naa tulee tassa postauksen yhteydessa.
(Onkohan vika oikeesti mussa vai tassa laitteessa kun ei mikaan tunnu onnistuvan)

Taa viikko oli jostain syysta paljon rankempi kun eka viikko tata yksin pyorittamista. Tuntuu ettei ehdi edes hetkeksi hengahtaa kun aina pitaa olla jotain tekemassa. Kaiken kukkuraksi sain viela tietaa etta isompi poika pitaisi olla koulussa jo kello 8.00 kun ollaan tahan asti oltu siella n.10-15 minuuttia yli. Ennen riitti etta poika oli siella viimeistaan 9.00. En tieda mista moinen muutos mutta meille se nyt aiheutta sen etta pitaa herata viela aikasemmin. Ja aamuruuhkat huomioon ottaen olen onnellinen jos selvitaan silla etta lahdetaan puol tuntia aikasemmin.. 

Mutta jottein otsikko menisi ihan metsaan niin vahan ostoksia. 
Vaikka isompi lapsikin on poika ja me kaytetaan tosi paljon samoja vaatteita talla pienemmalla niin jotain  on pakko ostaa uutta. Se takia etta vauvan vaatteet vaan on NIIN sopja mutta myos siksi etta isompi syntyi kesalla ja taa pienempi talvella. Joten suurin osa nyt sopivista vaatteita on kesakeleille tarkotettu.


Kaikki ei oo nyt sopivia vaan odottelee tulevia lisasentteja. 
Tuo raidallinen haalari/kokopuku on ihan ehdoton suosikki. Se on Zarasta ja muistaakseni 12,99€. Ihanan pehmoista puuvillaa joten varmasti mukava paalla.
Itseasiassa suurinosa naista on Zarasta. Harmaa-punaraitainen on "romukaupasta" 3,95€ ja sisaltaa myos housut.

Semmosia ostoksia talla kertaa. Tanaankin tein yhden ihanan loydon. Tosin itselleni. Sen esittelyn jatan toiseen kertaan.

Taalla toi pieni mies valittaa nalkaa joten tan aitin nettiaika oli tassa.
Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Sellanen loppukaneetti viela pakko lisata tanne loppuun etta asken kun laitoin tata postausta tonne blogilistalle niin siella kun on sellanen linkki etta ilmota asiaton blogi niin mahan sitten mohlasin sormeni siihen ja tein imotuksen omasta blogistani.. Etta jos taa nyt sitte haviaa johonkin niin siina syy. Jannityksella seuraamme mita tapahtuu. Ei mulla muuta... (anna mun kaikki kestaa...kohta ma heitan talla vehkeella vesilintua)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti