maanantai 9. syyskuuta 2013

Zwanger box

Suomen reissulta on kotiuduttu. Itseasiassa jo viikko sitten sunnuntaina. Mutta reissu oli sen verran rankka niin henkisesti kun fyysisestikkin etta viime viikko meni oikeastaan ajatuksia jarjestellessa ja rastitoita tehdessa.
 
Viime viikonloppu meilla menikin sitten ihan vaan ollessa. Lauantaina oltiin naapuruston grillijuhlissa. Ja vaikka ollaankin asuttu tassa jo paalle kaksi vuotta niin ollaan edelleen vahan niinkun uusia. Ja tietty vahan ihmeellisia kun ollaan suomesta. Mutta hauskaa oli ja kotiuduttiinkin vasta kymmenen jalkeen. Sunnuntaina sitten vahan pyykailya ja seinien maalausta.
 
Tanaan oon tehny kotoa toita ja kavin verikokeessa. Ilmeisesti sen kamalan sukunimihassakan jaljilta edellinen nayte on kadonnut. Kerroinko taalla koskaan koko hassakkaa?
Samalla kavin kaupassa ja hakemassa Zwanger boxin.
 
 
 
Siis ilmainen laatikko taynna erilaisia tuotteita raskaana oleville. Sana ilmainenhan on meikalaiselle kun hunajaa korville.
Yhtaan en osannut odottaa mita tuo pitaa sisallaan mutta olin ihan positiivisesti yllattynyt.
 
 
Sisalta loytyi: Alkoholiton olut ja siideri, muutama lehti (joista yksi oli kasityolehti taynna ohjeita lasten vaatteille), lelu, pyllypyyhkeita, tutti, kaksi vaippaa ja pari rasvaa.
 
Toisen laatikon saa viela hakea kunhan vauva syntyy. Saa nahda mita se sitten pitaa sisallaan.
Me kun ei sita aitiyspakkausta saada niin taakin on ihan kiva. Ja kaikille varmasti loytyy kayttoa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti