tag:blogger.com,1999:blog-5766138709020106177.post8014792941977290226..comments2022-11-10T12:41:52.142-01:00Comments on Making memories: Toisen viikon saldo ja kalakysymysShttp://www.blogger.com/profile/11296722824843937540noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5766138709020106177.post-49823822701348862542011-11-07T14:15:30.953-01:002011-11-07T14:15:30.953-01:00mä oon ainakin laittanut pangasius filettä ja syön...mä oon ainakin laittanut pangasius filettä ja syönyt hyvällä ruokahalulla.. Sitä myydään täällä suomessakin edukkaasti. Ja tuskin on ihan mitään p*skaa kun kerran saa kaupassa myydä.<br /><br />Eli ei muuta ku kala pannulle ja joku ihanan kastike kaveriks.. Ja sitten vaik uunikasviksia. nam.sinkkumutsihttps://www.blogger.com/profile/07914867320628962300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5766138709020106177.post-83172494900725157732011-11-07T10:39:28.472-01:002011-11-07T10:39:28.472-01:00Panga on ihan yhtä syötävää kuin jauhelihakin:) To...Panga on ihan yhtä syötävää kuin jauhelihakin:) Todella yleisesti käytetty ruokakala niin Ranskassa kuin Hollannissa. Ranskassa vielä enemmän kuin Hollannissa. Olen käyttänyt sitä todella paljon ruuanlaitossa niinkuin myös muita kalalajeja mitä ruokakaupoista on saatavana. Yleensä paistan pannulla:)Lohta syödään kuitenkin useammin.<br /><br />Hienoa että oot päässyt saldon kanssa vähän alas;)Susannahttps://www.blogger.com/profile/02402870423098570184noreply@blogger.com